Top
Over Hilins-hobbywinkel

www.Hilins-Hobbywinkel.nl

Welkom. Wij hopen dat u vind wat u zoekt.

 www.Hilins-Hobbywinkel.nl is erop gericht u een zo goed mogelijke service te bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen. Met het brede aanbod wat wij beschikbaar hebben, vindt u vast en zeker wat u zoekt. Neem een kijkje op deze website en als U vragen heeft, neemt u gerust contact met ons op via het Contact - formulier.

Verkoop geschiet uitsluitend via internet of e-mail. Er is geen vaste winkel.

For our International Visitors: Yes, We do ship Worldwide (Priority), easy International Payments through PayPal(+fees). For questions, send an e-mail: Contact
 

 www.Hilins-Hobbywinkel.nl
Met deze internet winkel proberen wij, overigens met veel plezier en veel genoegen van reeds vele tevreden klanten, de hobby's zoals kaarten maken, scrapbooken, etc. oa. beter betaalbaar/bereikbaar te maken voor een ieder die hiervoor producten kopen wil/kan. Tevens hanteren wij de werkelijke verzendkosten volgens de tarieven van de PostNL. Hierdoor is het nog gemakkelijker om gewoon vanuit Uw huiskamer de gewenste artikelen te bestellen en aan huis te laten leveren voor een aantrekkelijk bedrag! Bij een bestelling boven de 25 euro vervallen zelfs de brievenbus-verzendkosten (0<250gr., muv brievenbuspakje) en bij bestellingen boven de 50 euro vervallen de basis-pakketverzendkosten (mits de bestelde artikelen op voorraad aanwezig zijn).
Als er vragen zijn dan schroom niet en stuur ons geheel vrijblijvend gewoon even een e-mail en U ontvangt altijd een duidelijk antwoord terug.
Wij hopen ook U te mogen begroeten bij:
www.Hilins-Hobbywinkel.nl

Vriendelijke groet,
www.Hilins-hobbywinkel.nl

 

Dé Online-hobbywinkel!

Als u zich wilt inschrijven voor de nieuwsbrief van Hilins Hobby© kunt u dat doen via de Home-pagina van www.hilins-hobbywinkel.nl
Hier vindt u een blok aan de linkerkant waar u uw naam en emailadres kunt invullen.

Zo kunt u iedere maand de nieuwe akties/aanbiedingen via @-mail ontvangen.

U kunt hier ook betalen met Paypal(+fees):

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Nieuwe producten